Facebook Nyheder

Kontakt os på

28 90 02 41

Anlæg

MesterGartneren påtager sig store og små opgaver inden for anlægsgartnerfaget. Fortæl mig om Jeres ønsker og behov, så tilpasser jeg arbejdet derefter. Trænger haven til fornyelse kommer jeg gerne og giver et uforpligtende tilbud.

For at sikre god holdbarhed er det vigtigt at tænke langsigtet i planlægnings- og udførelsesfasen. Trappen skal funderes tilstrækkeligt, muren skal opsættes med den rette hældning og belægningen skal etableres på et bærelag som svarer til den fremtidige belastning. Alt dette har jeg stort kendskab til. Jeg er meget opmærksom på dets betydning og følger Danske Anlægsgartneres Normer og vejledning for Anlægsarbejde.

Som underentreprenør kan jeg løse enkeltstående arbejdsopgaver eller agere ekstra arbejdskraft i perioder med spidsbelastning. Det er op til Jer, jeg er meget fleksibel og løsningen tilpasses Jeres konkrete behov, i den pågældende situation. Jeg har stor erfaring inden for håndtering af større og mindre projekter i anlægsgartnerfaget og sætter altid kvaliteten i højsædet. I kan derfor trygt overlade entreprisen til MesterGartneren.