Facebook Nyheder

Kontakt os på

28 90 02 41

Haveinspiration

Havedrømme er individuelle og derfor er der ingen standardløsninger hos MesterGartneren. Det er vigtigt at være grundig i planlægningsfasen og allerede ved gennemgang af arealet fokusere på forventningerne til det færdige resultat. Alle forslag tager udgangspunkt i det konkrete areal, de nærliggende omgivelser samt Jeres ønsker og behov. Det er vejen til at få opfyldt havedrømmene!

I haven sker der hele tiden noget. Foråret viser de første tegn med løgplanter i alle fantasiens farver, sommeren dufter af nyslået græs og Lavendler, efteråret melder sin ankomst med smukke orangerøde høstfarver imens vinterens sne og is forvandler haven til et eventyrlandskab.

Romantisk og klassisk, moderne og minimalistisk eller noget helt andet. Hvilken stil skal din have afspejle, mulighederne er utallige. Skal haven være let at vedligeholde eller nyder du at gå og pusle en sommeraften? Har du lyst til at dyrke og høste din egen frugt og grøntsager? Skal der være plads til boldspil på græsplænen eller ønsker du blot en have som er en fryd for øjet? Det er helt op til dig.

Grønne områder er med til at skabe rammerne omkring mange virksomheder, grundejerforeninger, institutioner og boligselskaber, de giver førstehåndindtrykket. Det er derfor vigtigt at de grønne områder udadtil afspejler det I ønsker at stå for.